sv en

Våra tjänster

 • Affärsutveckling

  På senare tid har vi fokuserat på att höja förädlingsvärdet av naturliga råvaror som fisk, vegetabilier och animalier. Vi hittar unika fördelar och nya marknader inom livsmedel, kosttillskott och functional food för produkter från fisk, stärkelse, soya och andra vegetabilier, blod, kött och ben.

  Chef att hyra

  Har chefen slutat och det tar tid att hitta en ersättare? Vi åtar oss att rycka in under en begränsad tid som VD, Marknadschef eller utvecklingschef.

  Partner

  Kanske behöver ni någon att bolla frågor och idéer med? Entreprenörer i nystartade, snabbväxande företag saknar ibland kontakter och den kunskap som krävs. Då finns vi till er hjälp. Vi erbjuder företag inom teknik- och bioteknikbranschen att vara deras partner, bollplank eller mentor.
 • Affärsängel

  Vi ingår i flera nätverk av affärsänglar i Sverige och Danmark. Se ”Länkar” för en lista över bolag där vi investerat.

  Styrelseuppdrag

  Vi accepterar styrelseuppdrag i branscher som bioteknologi, teknologi, kemi, livsmedel, ingredienser, förpackning och functional food.

  Expertuppdrag

  Söker ni extra resurser för att upprätta strategi- eller affärsplaner? Vi utför också verksamhetsanalyser, hjälper till vid internationaliseringar, assisterar vid förhandlingar, åtar oss projektledarskap och kostnadsreduktioner.